NieuwsNieuw werk

De schilderijen 034 heb ik in 2016 gemaakt en is als laatste toegevoegd aan de website. Het doek is inmiddels verkocht en hangt internationaal bij een nieuwe eigenaar. De doeken 025 en 026 + 027 en 028 kunnen ook naast elkaar worden opgehangen als tweeluik. Ze zijn wederom ontstaan uit mijn fantasie.

Nieuwe verfsoort

Bij de doeken 003 en 023 heb ik de voor mij nieuwe verfsoort Lak acryl gebruikt. Dit geeft een erg leuk en speels effect en wil ik vaker gaan toepassen.

Exposities

Van 1 oktober 2014 t/m 1 februari 2015 waren er 6 schilderijen te bezichtigen bij Metiza, in de oude pastorie (naast de kerk), in Halfweg.

Met negen schilderijen heb ik vanaf juni 2012 tot en met januari 2013 geŽxposeerd bij HR werving en selectiebedrijf Blaauw Sombeek en partners in Ouderkerk aan de Amstel.

Op 24 en 25 september 2011 heb ik (met schilderijen) samen met mijn moeder (quilts) meegewerkt aan de "Trimdiel Kunstroute" in Stiens, Friesland. Dit hebben wij allebei als erg bijzonder en leuk ervaren. Tijdens deze expositie kwamen onze overeenkomsten in kleur gebruik en opbouw voorkeur naar voren. Het schilderij 029 tweeluik is toen verkocht.

In maart 2010 heb ik met vier schilderijen meegewerkt aan AchmeArt II en geŽxposeerd in het Eureko Conference Center van verzekeraar Achmea in Zeist.

Jobcoaching, loopbaanadvisering en trainingen met creativiteit

Je kunt bij mij terecht (bij mij thuis of op een andere locatie) voor een vraag/traject op loopbaangebied en/of jobcoaching. IK HELP 40+ERS OM DE VOLGENDE FASE IN HUN LOOPBAAN MET MEER PLEZIER, SUCCES EN ZINGEVING IN TE VULLEN. Met mijn creatieve en bewegingsgerichte aanpak bekijk ik je vraagstuk op een andere manier en los dit graag samen met jou op. Ik hoor graag van je.

Schilderworkshops

Ook kun je bij mij workshops "Schilderen voor beginners" en "Workshops met een thema" volgen. De deelnemers zijn er tot nu toe erg enthousiast over. Bij interesse graag contact opnemen via het vermelde emailadres of tel. 06-28539599.

Reacties op website

Het is al weer enige tijd geleden sinds ik mijn website heb gelanceerd. Ik heb een overweldigend aantal positieve reacties gekregen. Het zijn er teveel om ze allemaal op de site te zetten, maar een willekeurige selectie kun je vinden onder de hyperlink "Nieuws en reacties". Het heeft me in ieder geval gemotiveerd om deze hobby verder uit te bouwen en mijn passie voor het schilderen is er alleen maar door vergroot. Dank, jullie allemaal!

Verkoop

Een behoorlijk aantal mensen heeft gevraagd of de werken ook te koop zijn. Hier had ik me eigenlijk nog helemaal niet mee bezig gehouden, maar uiteindelijk dacht ik, waarom ook niet? Inmiddels is er dan ook een aantal doeken verkocht. Het gaat om de nummers .007, 016, 018, 020, 029, 030 en 032 en eerlijk is eerlijk, daar ben ik best wel trots op.
Bovendien is het natuurlijk ook wel nodig dat ik eens wat van de hand doe, want ik kan ze niet allemaal een leuk plekje bij mij thuis geven, simpelweg omdat ik er de ruimte niet voor heb. En om ze nou alleen te maken om ze uiteindelijk ergens achter een kast te plaatsen, is natuurlijk ook niks. Hoe dan ook, ze zijn dus nu te koop en wel tegen hele redelijke prijzen.

Uitleen

Het kan natuurlijk zijn dat iemand op zich wel belangstelling heeft, maar het bedrag er gewoon niet voor over heeft. Maar ook daar voorzie ik in, gewoon door ze voor een nader overeen te komen vergoeding voor een bepaalde periode uit te lenen.Sippy


ReactiesDag lieve Sippy,

Wauw! Ik ben helemaal onder de indruk van je prachtige werken. Die kleuren en de levenslust die ervan af spatten: fantastisch! Ik word er erg blij van om naar je werk te kijken. Je kan zien dat je het met veel plezier en liefde gemaakt hebt. Complimenten, ik vind het prachtig! Het is echt leuk om al je werk te bekijken. Ik zie het ook graag eens in het echt. Je mag trots zijn op je werk en je site!Beste Sippy,

Helemaal terecht, dat je die schroom laat varen. Je maakt heel leuke dingen, die voor een groter publiek de moeite van het bekijken waard zijn. Misschien kun je een keer je werk tentoonstellen bij een kleine galerie of wachtruimtes in bijv. een artsen/ziekenhuis/tandarts/verzorgingshuis-locatie. Al eerder heb ik je een website aan de hand gedaan', waar je je werk zelfs kunt aanbieden, als je dat zou willen.Hoi Sippy,

Ik ben echt verrast, ik wist niet dat je zo mooi kan schilderen. Goed dat je je werk laat zien, nou. Misschien vind je het leuk om bij MeerWaarde te exposeren?Hoi Sippy,

Een hele stap zo alles op het web. Het ziet er heel goed uit. En wat een groot aantal al. Heel veel plezier en succes hiermee. En bovenal: heel veel inspiratie toegewenst.Hallo Sippy

Wat leuk die website! En wat maak je een mooie dingen. Vooral de kleuren spreken me aan. Het duurde op mijn computer wel lang om je schilderijen te openen, maar met kunst moet je geen haast hebben.Beste Sippy,

Very impressive, girl. Gefeliciteerd, knap stuk werk... Ga je ook nog ergens tentoonstellen, bijvoorbeeld via de artotheek, bij verzorgingshuizen, e.d.? Want je moet ze zeker laten zien aan een breder publiek, hoor. Ga zo door...!